Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlás előtti tájékoztatás

A vásárlás előtti tájékozódás fontossága

Az internetes vásárlás az úgynevezett távollévők között megkötött szerződések közé tartozik, azaz a szerződéskötésre a kereskedő és a fogyasztó egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor. Ezért a vásárlással kapcsolatos lényeges információkat (a szolgáltató adatai, a vásárlás folyamata, ajánlati kötöttség, díjfizetés, számlázás, szállítás, az elállási jogának gyakorlása), a szavatossággal kapcsolatos fontos információkat (kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás, igényérvényesítés, panaszkezelés) valamint fogyasztóvédelmi hatóságnál, békéltető testületnél, az európai uniós vitarendezési platformon illetve a bíróságon kezdeményezhető jogérvényesítési lehetőségeket a weboldalunk láblécében található Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) dokumentumban foglaltuk össze Neked. Kérjük, a vásárlásod előtt tanulmányozd ezt az ÁSZF-et!

Az oldalainkon szereplő termékeket a mellettük szereplő bruttó áron értékesítjük, tehát a feltüntetett ár az ÁFA-t tartalmazza!

A következő fizetési és szállítási módokat tudjuk biztosítani a számodra:

Személyes átvétel (fizetés az átvételkor az átvevőponton – készpénzzel): Az interneten keresztül megrendelt áru személyes átvételére és kifizetésére a Németh Angéla e.v. 2112 Veresegyház, Nádor utca 2.  szám alatt van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

Előre utalás (banki átutalás): A megrendelt terméket lehetőség van előre utalással is megvásárolni. Amennyiben ezt a módot választod, a visszaigazoló e-mailben szereplő végösszeget Németh Angéla egyéni vállalkozó CIB Bank Zrt. Váci fiókjánál (2600 Vác, Széchenyi u. 4-6.) vezetett 10700323-72105029-51100005 számú bankszámlájára utald át, kérjük, hogy az átutalás közleményében a megrendelő nevét és az e-mailben kapott rendelésszámot tüntesd fel az utalás egyértelmű azonosíthatósága érdekében! A megrendelés teljesítését a banki utalás beérkezését követő legelső munkanapon megkezdjük, melyről telefonon és/vagy e-mailban is értesítést küldünk.

Utánvét: A megrendelt árut utánvéttel szállítjuk. A Magyar Posta utánvételi szelvényei közül a „Kísérő okirat árufizetéses időgarantált csomaghoz” küldeményfajtát használjuk. Az utánvételi fajták közül ez a legkedvezményesebb és a leggyorsabb típusú küldeményfajta. A csomag 2 munkanapon belül a címzetthez ér. Amennyiben a megrendelő nem tartózkodik a megadott címen a kézbesítéskor, a postás által otthagyott értesítővel, a csomag a megadott postahivatalban átvehető 10 munkanapon belül.

Szállítási módként a személyes átvételt vagy az MPL csomagküldési szolgáltatását tudjuk biztosítani a számodra, melyet (a felmerülő költségek kapcsán) táblázatosan foglaltunk össze.

 

A bruttó vételáron felül felmerülő költségek bemutatása

Szállítási módok

Fizetési módok

Fizetés a személyes átvételkor készpénzben

Előre utalás (banki átutalással)

Utánvét

Személyes átvétel az üzletben

0 Ft. + 0 Ft.

0 Ft. + 0 Ft.

-

Házhozszállítás futárszolgálattal

-

1.350 Ft. + 0 Ft.

1.350 Ft. + 360 Ft.

MPL postapontra szállítás

-

1.100 Ft. + 0 Ft.

1.100 Ft. + 360 Ft.

MPL postán maradó szolgálatás

-

1.100 Ft. + 0 Ft.

1.100 Ft. + 360 Ft.

 

A táblázatban foglalt költségek a tapasztalatok alapján a rendelések döntő részében nem térnek el a meghirdetett költségektől. Egyes speciális esetekben (például a rendelés összetétele terjedelmes tételekből áll, átlagon felüli darabszámú stb.) az egyedi csomagolási megoldási igény vagy magas összeghatár miatt magasabb költség merülhet fel. Ilyen esetben mindig felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel annak eldöntése érdekében, hogy a megrendelő vállalja-e a magasabb költségeket. Ez a tájékoztatás a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 9. § (1) c) pontja szerinti azon tájékoztatásnak minősül, amikor egyes költségtételeket nem lehet észszerűen előre kiszámítani.

Kérjük, minden esetben őrizd meg a személyes vásárláskor átvett blokkot vagy áfás számlát vagy csomagküldés esetén a csomagban található áfás számlát, valamint a csomagot kiszállító cég átvételi bizonylatát! Bármely későbbi ügyintézés, igényérvényesítés során fontos azonosító a Rendelésszám (ez egyben iktatószámként is funkcionál), melyet a rendelést visszaigazoló e-mail is tartalmaz, kérjük, az ügyintézés egyszerűsítése érdekében őrizd meg ezt az azonosítót is!

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos bármely kérdésedet felteheted az info@onlinevitaminbolt.hu e-mail címen, postai úton: Németh Angéla e.v. 2112 Veresegyház, Nádor utca 2. címen vagy a személyes átvételi pont, telefonon a +36-70-946-2469-es telefonszámon.

A személyes adataid védelme

A vásárlás során megadott személyes adataidat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük a szerződés létrehozása, annak teljesítése céljából továbbá a ránk vonatkozó jogi (számviteli, fogyasztóvédelmi) kötelezettségek teljesítése érdekében.

Az Adatvédelmi Tájékoztatónk a láblécben olvasható, ebben adunk tájékoztatást az érintetti jogok gyakorlásáról is. Kérjük, a vásárlás előtt ismerkedj meg ezzel a dokumentummal is!

A termékek mellett elhelyezett tájékoztatók tanulmányozásának fontossága

A webáruházunkban forgalmazott termékek mindegyike az egészséges táplálkozás kiegészítését szolgálja, de nem helyettesítheti a megfelelő és változatos táplálkozást. Ezért kérjük, minden esetben gondosan tanulmányozd a termékre vonatkozó tájékoztatót, mind az adagolásra, mind az esetleges érzékenységekre vonatkozóan. Javaslom, ne szedj több vitamint, táplálék kiegészítőt a javallatnál! Gondolj a népi bölcsességre: Aki túllő a célon, az sem talál bele!

 

Webáruházunkban történő keresgéléshez kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk!

Németh Angéla egyéni vállalkozó

Keresés